Mötesplatser

I våra verksamheter för vuxna erbjuder vi bl.a. syföreningens aktiviteter, bibelstudiegrupp, café, vandringsgrupp och körsång. Det finns också en meditationsslinga som vi kallar Pärlstigen. (Klicka i undermenyn ovan)

Kyrkokören

Kyrkokören övar på torsdagar i Barnarps församlingsgård.

Vi söker ständigt nya medlemmar - om du är intresserad, kom till ett övningstillfälle och prova på! Vi har en bred repertoar som är lagom svår att vara med och sjunga.

Uppsjungning vid några gudstjänster per år, t.ex. första advent, påsk, Valborgsmässofirande i Barnarp samt tacksägelsedagen. Någon gång emellanåt samverkar vi också med Furubackskyrkan.

Varmt välkomna! För frågor - kontakta Tommy Josefsson tel. 070 944 73 96.

Bibelstudiegrupp

Under terminerna är det veckomässa, ca en gång per månad, på onsdagskvällar i andaktsrummet i Barnarps församlingsgård. Dessa efterföljs av samtal kring bibeltexter i vår bibelstudiegrupp.

När bibelstudiegruppen träffas kan man se i kalendern.

Om Du är intresserad av att delta i bibelstudiegruppen eller önskar ytterligare information, kontakta Olof Nyhlén 073 039 87 85.

Kyrkans vandringsgrupp

Välkommen att delta i vandringar i eller nära Barnarp.

Vi börjar kl.9.00 vid församlingsgårdens parkering och kommer tillbaka vid lunchtid. Ibland samåker vi vidare till andra startplatser. Egen matsäck medtages. Ingen föranmälan behövs.

Ledare: Monica Bäck och Lars-Åke Andersson

En gång per termin har vi pilgrimsvandring. Det går att läsa mer om det här. Besök också vår egen pilgrimsled, pärlstigen, i Barnarp.

Syföreningen

Syföreningen träffas på måndagseftermiddagarna, varannan vecka, mellan 14.00–16.00.

Vi är ett glatt gäng damer som sätter gemenskapen i fokus! Kanske inte att det tillverkas mest på dessa eftermiddagar men flitens lampa lyser även hemma. När det blir någon form av försäljning kommer det fram allt från hembakat till stickat, broderier och vävda alster.

En grupp sysslar också med vävning på måndagsförmiddagarna. I nuläget finns en vävstol ledig, är du intresserad av att vara med, hör av dig till pastorsexpeditionen.

Vi hoppas att flera vill komma och vara med oss, känn Er varmt välkomna! Ta kontakt med Berit, tel. 070 299 22 58, för mer info. Ingen anmälan.

”Sytanterna”

Café i Församlingsgården

Varmt välkommen på fika och pratstund i trevligt sällskap. Församlingsgården i Barnarp, tisdagar, kl.14.00 - 16.00 (ej v. 28-32).

Behöver du skjuts? Ring diakon Annika Berg tel. 070 600 13 29.

Enkel promenad

Välkommen med på enkel promenad i vårt närområde. Torsdagar promenerar vi i Barnarp. Vi utgår från församlingsgården kl.14.00. I Ödestugu promenerar vi första måndagen i månaden kl.10.30 och samlas då vid församlingshemmet.