Musik

Musik ska byggas utav glädje! I vår församling finns det både barnkörer, vuxenkör och ibland även projektkör och sommarmusik. Tycker du det är roligt att sjunga, välkommen att vara med!

Musik är en glädje i livet för många människor och även i gudstjänstlivet. Barnarp- Ödestugu församling erbjuder musikgudstjänster av olika slag och av god kvalitet samt även en rik musikalisk medverkan i de ordinarie gudstjänsterna.

Våra körer gör en viktig insats vid flera av våra gudstjänster - och de är dessutom en viktig social gemenskap!

I församlingen finns Barnarps kyrkokör samt barnkörerna Non Stop och Dur & Moll.

Barnkörer i Barnarp

Barnkörerna Nonstop och Dur & Moll

Non Stop är kören för de lite äldre barnen. Här är man med om man gillar att sjunga och går i klass 4 och uppåt. Gruppen övar på tisdagar mellan 15.45-16.30, i Barnarps församlingsgård,  och leds av Tommy Josefsson tel. 070 944 73 96.

---

Barnkören Dur & Moll, för dig i klass 1-3 som gillar att sjunga. Vi träffas på torsdagar kl.16-16.30 i Barnarps församlingsgård.

Två till tre uppsjungningstillfällen varje termin vid våra gudstjänster.

För frågor om barnkören Dur och Moll, kontakta Tommy Josefsson på tel. 070 944 73 96.

Kyrkokören

Kyrkokören övar på torsdagar i Barnarps församlingsgård.

Vi söker ständigt nya medlemmar - om du är intresserad, kom till ett övningstillfälle och prova på! Vi har en bred repertoar som är lagom svår att vara med och sjunga.

Uppsjungning vid några gudstjänster per år, t.ex. första advent, påsk, Valborgsmässofirande i Barnarp samt tacksägelsedagen. Någon gång emellanåt samverkar vi också med Furubackskyrkan.

Varmt välkomna! För frågor - kontakta Tommy Josefsson tel. 070 944 73 96.

lunchmusik

Musiker Tommy bjuder på musik i Barnarps kyrka torsdagar kl.13.00. Vi får möjlighet att avnjuta hans samspel med orgeln i vackra tongångar.