Vardagsrum

HT 22 startar vecka 36. Lillåns församlingshem onsdagar 14.00-17.30

Välkommen till Vardagsrum

Roliga aktiviteter för barn på lågstadiet och mellanstadiet att glida in på efter att skolan slutat. Fika, spel, lekar, pyssel, barnkör för den som vill. Ingen anmälan krävs.

Klockan 16.45 bjuder vi på kvällsmacka, hela familjen är välkommen.

Lillåns församlingshem onsdagar 14.00-17.30
Ledare: Madeleine Pålsson Kallin

”Känn dig som hemma!” säger man ibland till sina vänner när de kommer på besök. Man vill att de ska känna sig välkomna och att mötet ska präglas av värme och öppenhet. Jag frågade en tolvåring vad som skulle få henne att känna sig som hemma och hon svarade ”att man kan bara gå och ta ett glas vatten utan att fråga!”

Har du tänkt på att vi i församlingen har lokaler som kallas för ”hem”. Jag tänker förstås på församlingshemmen, som vi önskar får vara ett hem för alla åldrar dit man kommer på aktiviteter men också bara kan få vara och träffa andra.

Varmt välkomna, känn er som hemma!