Vardagsrum

För den goda samvarons skull!

Vårens Vardagsrum

15 januari, 29 januari, 26 februari, 25 mars, 29 april.

18.00 Middag i Lillåns församlingshem om inget annat anges
19.00 Kvällsmässa i Hovsta kyrka
19.30 Föreläsning/konsert e d i Hovsta kyrka (en gång i månaden)

Vårterminen startar med konsert!

På terminens första Vardagsrum värmer Jenny och Jesper Nordström upp med utvalda sånger. Direkt efter mässan i Hovsta kyrka.

Välkommen till Vardagsrum

”Känn dig som hemma!” säger man ibland till sina vänner när de kommer på besök. Man vill att de ska känna sig välkomna och att mötet ska präglas av värme och öppenhet. Jag frågade en tolvåring vad som skulle få henne att känna sig som hemma och hon svarade ”att man kan bara gå och ta ett glas vatten utan att fråga!”

Har du tänkt på att vi i församlingen har lokaler som kallas för ”hem”. Jag tänker förstås på församlingshemmen, som vi önskar får vara ett hem för alla åldrar dit man kommer på aktiviteter men också bara kan få vara och träffa andra.

Några onsdagar i vår blir Lillåns församlingshem ett sånt hem med måltiden som en central samlingspunkt. Det börjar med After school för alla mellanstadiebarn, sen fyller det på med grupper och samlingar till sena kvällen.  Ett riktigt fint och rikt upplägg – så varmt välkommen i höst!

Linda Wallgren, präst

Linda Wallgren