Syföreningar

Syföreningarna har funnits under många år och gör en stor insats för vår omvärld. Finns det intresse av att vara med och hjälpa till så varmt välkommen!

Ervalla kyrkliga syförening Startar torsdagen 9 januari. Lokal Ervalla församlingshem. Föreningen ses första torsdagen i månaden januari-maj och september-november kl 15-17. Ordförande är Inger Andersson 070-576 20 99.

Närkes Kils kyrkliga syförening Ses måndagen den 13 januari 2020 och fortsätter sedan första måndagen i månaden kl 14-16 februari-april . På hösten är det september-november som gäller. Lokal Närkes Kils församlingshem. Ordförande är Gunbritt Jonsson 019-28 30 43.