Syföreningar

Syföreningarna har funnits under många år och gör en stor insats för vår omvärld. Finns det intresse av att vara med och hjälpa till så varmt välkommen!

Ervalla kyrkliga syförening Start 7 februari sedan ses man första torsdagen i månaden kl 15-17. Lokal Ervalla församlingshem. Terminerna håller igång januari-maj och september-december. Ordförande är Inger Andersson 019-28 10 42.

Närkes Kils kyrkliga syförening Start 16 januari med årsmöte, sedan ses man första onsdagen i månaden kl 19.00 till och med 3 april. På hösten är det september-november som gäller. Lokal Närkes Kils församlingshem. Ordförande är Gunbritt Jonsson 019-28 30 43.