Vi ber tillsammans
Foto: Magnus Aronsson - Ikon

Kyrkis

Kyrkis i Hovsta församlingsgård, Ervalla församlingshem och Närkes Kils församlingshem för oss som är 4-5 år. (Anmälan behövs för att ditt barn ska kunna delta.)

För oss som är 4-5 år. 

På Kyrkis leker, pysslar och att äter vi ”mellis” tillsammans. Kyrkisbarnen får också lära sig om Bibelns berättelser och vi pratar om kristen tro och värderingar. Vi kan hämta barnen vid närmsta förskola om det behövs. 

Ervalla församlingshem 
Måndagar 13.00–15.30

Närkes Kils församlingshem 
Tisdag 09.00-11.30

Anmäl ditt barn via vårt anmälningsformulär.  Anmälan öppnar 1 juni

Begränsat antal platser.

Här kan du anmäla intresse till våra olika barngrupper. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter nedan*. OBS! Grupperna har begränsat antal platser. Ni får ett mail med meddelande om att ni fått en plats eller om gruppen är fullbokad.

*Varför behöver vi personuppgifter? Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar all inkommande information enligt rutiner grundade på GDPR och Svenska kyrkans integritetspolicy. Deltagares personuppgifter behöver vi för att lättare kunna nå ut med information i vår verksamhet. Med hjälp av personnumret hittar vi er i kyrkobokföringen och er aktuella adress, om den skulle ändras, till exempel på grund av flytt. Vi behandlar dina personuppgifter under tiden som vi har ett behov av uppgifterna för att uppfylla ändamålet med behandlingen. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till pastorsexpeditionen på 019-20 93 00. Läs mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter på https://www.svenskakyrkan.se/sa-behandlar-svenska-kyrkan-dina-personuppgifter