Vi ber tillsammans
Foto: Magnus Aronsson - Ikon

Kyrkis

HT 22 startar vecka 36. Anmälan öppnar 1 juni

För oss som är 4-5 år. 

På Kyrkis leker, pysslar och att äter vi ”mellis” tillsammans. Kyrkisbarnen får också lära sig om Bibelns berättelser och vi pratar om kristen tro och värderingar. Vi kan hämta barnen vid närmsta förskola om det behövs. 

Ervalla församlingshem
Måndagar 13.00-15.30
Ledare är Lena Johansson

Närkes Kils församlingshem 
Tisdag 09.00-11.30
Ledare är Lena Björkqvist 

Hovsta församlingsgård 
Måndag 13.00-15.30
Ledare Madeleine Pålsson Kallin 

Anmäl dig via vårt anmälningsformulär nedan.

Anmälan öppnar 1 juni. Begränsat antal platser.

 

Här kan du anmäla intresse till våra olika barngrupper. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter nedan*. OBS! Grupperna har begränsat antal platser. Ni får ett mail med meddelande om att ni fått en plats eller om gruppen är fullbokad.

*Varför behöver vi personuppgifter? Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar all inkommande information enligt rutiner grundade på GDPR och Svenska kyrkans integritetspolicy. Deltagares personuppgifter behöver vi för att lättare kunna nå ut med information i vår verksamhet. Med hjälp av personnumret hittar vi er i kyrkobokföringen och er aktuella adress, om den skulle ändras, till exempel på grund av flytt. Vi behandlar dina personuppgifter under tiden som vi har ett behov av uppgifterna för att uppfylla ändamålet med behandlingen. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till pastorsexpeditionen på 019-20 93 00. Läs mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter på https://www.svenskakyrkan.se/sa-behandlar-svenska-kyrkan-dina-personuppgifter