Barn- och unga

Du och ditt barn eller ungdom behöver inte vara medlemmar i Svenska kyrkan, eller kristna, för att delta i Svenska kyrkans verksamhet. Öppna förskolan eller tonårsgruppen i församlingen kan vara ett sätt för din familj att möta kristen tro och fundera på om det är något för er.

Vecka 44 har vi höstlov. Ses igen 45!

I Axbergs församling sätter vi barnen i centrum!

Vi erbjuder barnverksamhet i fem församlingshem för barn i alla åldrar. Från öppna grupper med fri lek på schemat till mer organiserade upplägg där vi leker, läser och pysslar utifrån teman i Barnens bibel.

Vårt mål med barnverksamheten är:

• att skapa gemenskap genom lek pyssel och sång
  • att lära barnen respektera varandra och vara aktsamma om skapelsen
  • att berätta om Jesus liv och verksamhet
  • att visa barnen och familjen att gudstjänsten är en mötesplats
  • att låta barnen möta Gud med nyfikenhet

Har du frågor om barnverksamheten? Vänd dig till Carina Ericsson, se kontaktuppgifter nedan.

Carina Ericsson

Verksamhet för vuxna