Foto: Magnus Aronsson

Barn- och unga

Höstens grupper startar vecka 36. Välkomna!

Vardagsrum

HT 22 startar vecka 36. Lillåns församlingshem onsdagar 14.00-17.30

Barnvagnscafé

Under sommaren går det bra att komma och leka när sommarcaféets är öppet, barnrummen är då öppna utan personal. Ordinarie barnvagnscafé öppnar upp igen vecka 36

Öppen förskola

Öppna förskolan öppnar igen vecka 36. För tider och plats se under respektive Öppen förskola.

Kyrkskoj

Hovsta kyrka - fredagar 9.30-11.00. Sista Kyrkskoj för terminen är vecka 49. Terminsstart vårterminen är vecka 4.

Vi ber tillsammans

Kyrkis

HT 22 startar vecka 36. Anmälan öppnar 1 juni

Miniorer

HT 22 startar vecka 36. Anmälan öppnar 1 juni

After school

Tisdagar i Hovsta församlingsgård klockan 14.00-16.00. HT 22 startar vecka 36. anmälan öppnar 1 juni

Barnkör

Vill du sjunga, kom och se vilken kör som passar dig! HT 2022 startar vecka 36. På grund av personalbrist kommer vissa körer tyvärr inte kunna starta upp Ht 2022.

Konfirmation

Funderar du över Gud eller varför det finns så mycket orättvist i världen? Eller är du bara sugen på att ha kul? Allt får plats i konfan!

Oavsett om du, ditt barn eller ungdom är välbekant med kyrkan eller inte är ni hjärtligt välkomna till våra verksamheter för barn och unga. Öppna förskolan eller tonårsgruppen i församlingen kan vara ett sätt för din familj att möta kristen tro och fundera på om det är något för er.

I Axbergs församling sätter vi barnen i centrum!

Vi erbjuder barnverksamhet i våra församlingshem för barn i alla åldrar. Från öppna grupper med fri lek på schemat till mer organiserade upplägg där vi leker, läser och pysslar utifrån teman i Barnens bibel.

Vårt mål med barnverksamheten är:

• att skapa gemenskap genom lek pyssel och sång
  • att lära barnen respektera varandra och vara aktsamma om skapelsen
  • att berätta om Jesus liv och verksamhet
  • att visa barnen och familjen att gudstjänsten är en mötesplats
  • att låta barnen möta Gud med nyfikenhet
Verksamhet för vuxna