Barn- och unga

Nu har vi sommarlov men räknar med att starta till hösten. För information om tider - kolla in sidan i slutet av augusti.

Öppen förskola

Kyrkskoj

Rytmikgrupp för mindre barn

Spädbarnsmassage

Vi ber tillsammans

Kyrkis

Miniorer

Barnkör

After school

Lär dig spela piano eller fiol

Musikskolan

Tjejgruppen i Hovsta

Tjejgruppen

Killgruppen i Hovsta församlingsgård

Killgruppen

Juniorer

Ungdomsgruppen (UG)

Funderar du över Gud eller varför det finns så mycket orättvist i världen? Eller är du bara sugen på att ha kul? Allt får plats i konfan!

Anmälan öppen!

Oavsett om du, ditt barn eller ungdom är välbekant med kyrkan eller inte är ni hjärtligt välkomna till våra verksamheter för barn och unga. Öppna förskolan eller tonårsgruppen i församlingen kan vara ett sätt för din familj att möta kristen tro och fundera på om det är något för er.

I Axbergs församling sätter vi barnen i centrum!

Vi erbjuder barnverksamhet i våra församlingshem för barn i alla åldrar. Från öppna grupper med fri lek på schemat till mer organiserade upplägg där vi leker, läser och pysslar utifrån teman i Barnens bibel.

Vårt mål med barnverksamheten är:

• att skapa gemenskap genom lek pyssel och sång
  • att lära barnen respektera varandra och vara aktsamma om skapelsen
  • att berätta om Jesus liv och verksamhet
  • att visa barnen och familjen att gudstjänsten är en mötesplats
  • att låta barnen möta Gud med nyfikenhet
Verksamhet för vuxna