Axbergs församlingsråd

Det är vi som är församlingsrådet i Axbergs församling.

Rådet ansvarar bland annat för gudstjänstlivets utformning och utveckling, församlingens internationella arbete och människors delaktighet i församlingens verksamhet, till exempel genom ideellas engagemang.

Presentation från vänster: Anders Bergström, Simon Richardson, Inger Andersson, Eva Johansson, Anna Nederfeldt-Wiborg, Gunnel Lindblom, Anna Märta Hasselwander, Hans Axelsson, Anna Oskarsson, Urban Sandberg, Tomas Carlsson, Catharina Eriksson, Lennart Wiklund.