Foto: Hannah Tasker

After school

Tisdagar i Hovsta församlingsgård klockan 14.00-16.00. HT 22 startar vecka 36. anmälan öppnar 1 juni

FÖR DIG från åk 1 och uppåt!
tisdagar i hovsta församlingsgård kl 14.00-16.00.

Slink in direkt från skolan för pyssel, bak och annat skoj! Mellis serveras.

Ledare: Lena Björkqvist

De barn som går i ettan och tvåan kan vi hämta och lämna på fritids en viss överenskommen tid. Men observera att det är ni som vårdnadshavare som ansvarar för att meddela fritids att de är anmälda till oss samt meddela fritids varje gång om ditt barn ska gå eller inte. Är ditt barn inte anmält kan hen inte följa med denna gång.

De äldre barnen behöver också anmälas men de kan ta sig till och från after school på egen hand.

Anmäl dig via vårt anmälningsformulär.  Anmälan öppnar 1 juni

Begränsat antal platser.

 

Här kan du anmäla intresse till våra olika barngrupper. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter nedan*. OBS! Grupperna har begränsat antal platser. Ni får ett mail med meddelande om att ni fått en plats eller om gruppen är fullbokad.

*Varför behöver vi personuppgifter? Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar all inkommande information enligt rutiner grundade på GDPR och Svenska kyrkans integritetspolicy. Deltagares personuppgifter behöver vi för att lättare kunna nå ut med information i vår verksamhet. Med hjälp av personnumret hittar vi er i kyrkobokföringen och er aktuella adress, om den skulle ändras, till exempel på grund av flytt. Vi behandlar dina personuppgifter under tiden som vi har ett behov av uppgifterna för att uppfylla ändamålet med behandlingen. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till pastorsexpeditionen på 019-20 93 00. Läs mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter på https://www.svenskakyrkan.se/sa-behandlar-svenska-kyrkan-dina-personuppgifter