Dela din inre berättelse

Nyhet Publicerad Ändrad

Människor har många gånger hotats av epidemier, just nu befinner vi oss i en pandemi, coronaviruset, som påverkar oss över hela världen

Det är många känslor kring denna tid. Oro, förtvivlan, ensamhet, övergivenhet, isolering, desperation men också kanske hopp.

Det finns många sätt att hantera sina känslor, prata, promenera, lyssna eller läsa böcker, titta på filmer. Skriva kan vara ett sätt att hantera sina känslor.

Här får du möjlighet att skriva din berättelse om den inre resan i Coronatid. Vem som helst kan skriva och bidra med sin berättelse, det gäller både dig som är påverkad av virusets framfart eller av dig som inte är särskilt påverkad.

Det kommer att finnas böcker i alla våra kyrkor. Du kan även skriva om din inre resa här på webben,  eller varför inte skriva ner dina tankar på ett vanligt papper som du skickar via post till Arvika pastorat, Box 111, 671 23 Arvika.

Din text kommer att vara anonym, det enda viktiga är datum. Vi kommer sedan att sammanställa alla berättelser med stor respekt och varsamhet för innehållet. Form och sammanställning bestäms utifrån materialet likaså tidpunkt.

Vi kommer sedan att spara berättelserna för bygdens historia i forskningssyfte.