Sockenstugan i Mangskog

Mangskogs sockenstuga

Intill Mangskogs kyrka ligger sockenstugan och är mötesplats för många verksamheter.

Sockenstugan kan hyras och hyrestagaren möblerar fritt i lokalen efter eget önskemål och efter de angivna säkerhetsföreskrifterna. Hyrestagaren ansvarar därefter att återställa lokalen såsom den togs i bruk vid ankomst.

Lokalen är handkappvänlig, handikapptoalett finns. Lokalen är utrustad med piano, orgel, filmduk och en mikrofon på stativ. Barnstol finns i salen.

Städning i lokalen avser att hyrestagaren möblerar enligt instruktion, plockar löst skräp, torkar bord samt sopar golv. Städutrusning finns att tillgå i anslutning till lokalen.

I sockenstugan finns ett kök avsett för kaffekokning och färdigställande av mat.
Köket är utrustat med en dubbel-bryggare och en enkel. Kaffekannor finns att låna. Kaffefilter finns att tillgå. Kaffepulver tar respektive hyrestagare med sig. I köket finns tallrikar, bestick och glas för 80 personer samt kaffekoppar till 100 personer att använda. Två diskmaskiner finns, följ uppsatta instruktioner.
Kostnad: 300:- per uthyrningstillfälle.

Kontakta husfar Jörgen Johansson för öppning av lokalen, tel. 0570-910 63, 072-560 58 09

Dukar finns att låna. För tvätt debiteras en kostnad på 50 kr/duk, faktura skickas.
Om städning utförts undermåligt eller ej utförts alls efter nyttjande av lokalen, debiteras hyrestagaren en städavgift på 500:- från Arvika pastorat

 

Gammelrummet
I Mangskogs sockenstuga finns även "Gammelrummet" att hyra. Det är ett litet rum med 11 platser som är lämpligt för mindre möten. I övrigt delar Gammelrummet entré, toaletter med verksamheten i övriga huset.

Mangskogs sockenstuga

  • 72 platser, fri möblering.
  • Kök för kaffekoning och färdigställande av mat.
  • Ljudanläggning för tal och hörselslinga.
  • Handikappanpassad entré.