Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon:+46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås

Retreat

Retreat handlar om att leva en begränsad tid i bön och meditation. Bli stilla. Lyssna efter Guds tilltal.

Du kan hitta stillheten mitt i vardagen eller välja att åka iväg någonstans för några dagar. Oavsett form av retreat får du en vägledare som stödjer och håller fokus på din gudsrelation utifrån vad som händer i bönen – samtalet med Gud.

hämta andan

Ge dig själv en dag för tystnad och eftertanke. Tystnaden bryts av frivilliga meditationer i kyrkan. Det finns även möjlighet till individuellt samtal med präst eller diakon. Vi äter frukost, lunch och kvällste tillsammans och dagen avslutas med mässa i kyrkan.
Plats: Hemsjö församlingshem
Lördag 30 mars 09.00-19.00
Kostnad: 150 kronor Anmälan: Senast tisdag 26 mars
Mer information och anmälan: Helena Ingeborn