Anmälningssida - konfirmation

Här anmäler du dig till en konfagrupp i Svenska kyrkan, Västra Frölunda pastorat. Pastoratet består av Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborgs församlingar.

Svenska kyrkan erbjuder konfirmationsläsning i pastoratets alla fem församlingar. Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborg. Nedan finns ett anmälningsformulär där du fyller i ditt förstahandsval, och ditt andrahandsval. Detta rekommenderar vi att göra för att grupperna kan hinna bli fulltecknade. Längre ner på sidan finns grupperna presenterade. Vid frågor och funderingar är det bara att höra av sig!

Obs! Om vissa grupper redan är fulltecknade går det bra att ställa sig i kö.

Information om personuppgiftshantering i samband med anmälan:

Genom att skicka in anmälan ger du samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Dessa uppgifter används av församlingen eller pastoratet för att kunna hålla kontakten med konfirmanden och vårdnadshavarna under konfirmandtiden. Uppgifterna skickas till ansvariga i respektive församling. Läs mer om vår hantering av personuppgifter längst ner på sidan.

Anmälan till konfirmation i Svenska kyrkan - Västra Frölunda pastorat 2020/21

Församlingarnas konfagrupper 2020/21:

Obs! Seglargruppen och IRL-gruppen i Älvsborg och Styrsös konfagrupp är fulltecknad, men det går bra att ställa sig i kö.

Karin  Bergenheim

Karin Bergenheim

Församlingspedagog Älvsborgs församling

Expeditionen - kontakta oss

För allmänna frågor & bokning av dop, vigsel och begravning

Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30.
Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat
E-post för bokning: Bokning Västra Frölunda pastorat

OBS! När du mailar om särskild kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.

Renovering av Västra Frölunda kyrka
Västra Frölunda kyrka kommer genomgå en omfattande renovering både in- och utvändigt. Kyrkan kommer därför att vara stängd 2020-07-27 – 2021-03-31. Gudstjänster, veckomässor samt morgon- och middagsböner kommer att firas iförsamlingssalen".

E-post för personuppgiftsfrågor: Personuppgifter Västra Frölunda pastorat

Mer om konfirmation: