Anmälningssida - konfirmation

Från och med klockan 08.00 fredag 30 april 2021 kan du här anmäla dig till en konfagrupp för läsår 2021/22 i Svenska kyrkan, Västra Frölunda pastorat. Konfagrupper erbjuds i alla fem församlingar främst för alla födda 2007.

Västra Frölunda pastorat erbjuder konfirmationsläsning i alla fem församling. Näset, Styrsö, Tynnered, Västra Frölunda och Älvsborg. Nedan finns ett anmälningsformulär där du fyller i ditt förstahandsval och ditt andrahandsval. Detta rekommenderar vi att göra eftersom grupperna kan hinna bli fulltecknade. Längre ner på sidan finns alla grupperna presenterade. Vid frågor och funderingar är det bara att höra av sig!

Anmälan till grupper för läsåret 2021/22 öppnar 30 april 2021 klockan 08.00. Först då publiceras ett webbformulär här nedan, där du kan fylla i din ansökan. När du skickat in anmälan via formuläret (INTE till gruppernas kontaktpersoner) får du ett autosvar om att anmälan kommit fram. Sen får du svar under de närmaste veckorna som följer om du fått plats i gruppen eller ej. Får du då besked om att ditt förstahandsalternativ blivit fullt, kan du stå i kö till önskad grupp.

1. Mitt förstahandsval är: (kryssa för namnet på den grupp du helst vill gå i)

2. Mitt andrahandsval är: (kryssa för den grupp som du vill ha som back up om ditt förstahandsval blir fullt)

Obs! Med reservation för ändringar med tanke på coronaviruset. Vi följer självklart och noggrant Folkhälsomyndighetens alla riktlinjer och rekommendationer.

Information om personuppgiftshantering i samband med anmälan:

Genom att skicka in anmälan ger du samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Dessa uppgifter används av församlingen eller pastoratet för att kunna hålla kontakten med konfirmanden och vårdnadshavarna under konfirmandtiden. Uppgifterna skickas till ansvariga i respektive församling. Läs mer om vår hantering av personuppgifter längst ner på sidan.

Maria Högberg

Församlingspedagog i Västra Frölunda församling

Mer om konfirmation:

Expeditionen - kontakta oss

För allmänna frågor & bokning av dop, vigsel och begravning

Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30.
Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat
E-post för bokning: Bokning Västra Frölunda pastorat

OBS! När du mailar om en kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig.

Så behandlar vi dina personuppgifter