Foto: Pixabay

Anmälningssida - konfirmation

Här anmäler du dig till en konfagrupp i Svenska kyrkan, Västra Frölunda pastorat. Konfagrupper finns i Näset, Styrsö, Tynnered, och Älvsborgs församlingar.

Svenska kyrkan erbjuder konfirmationsläsning i fyra av pastoratets fem församlingar. Näset, Styrsö, Tynnered, och Älvsborg. Nedan finns ett anmälningsformulär där du fyller i ditt förstahandsval, och ditt andrahandsval. Detta rekommenderar vi att göra för att grupperna kan hinna bli fulltecknade. Längre ner på sidan finns grupperna presenterade. Vid frågor och funderingar är det bara att höra av sig!

Obs! Om vissa grupper redan är fulltecknade går det bra att ställa sig i kö.

Information om personuppgiftshantering i samband med anmälan: 

Genom att skicka in anmälan ger du samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Dessa uppgifter används av församlingen eller pastoratet för att kunna hålla kontakten med konfirmanden och vårdnadshavarna under konfirmandtiden. Uppgifterna skickas till ansvariga i respektive församling. Läs mer om vår hantering av personuppgifter längst ner på sidan. 

Anmälan till konfirmation i Svenska kyrkan - Västra Frölunda pastorat 2020/21

Församlingarnas konfagrupper 2020/21: 

Obs! Seglargruppen och IRL-gruppen i Älvsborg och Styrsös konfagrupp är fulltecknad, men det går bra att ställa sig i kö.

Karin  Bergenheim

Karin Bergenheim

Västra Frölunda pastorat

Församlingspedagog Älvsborgs församling

Expeditionen - kontakta oss

För allmänna frågor & bokning av dop, vigsel och begravning 

Telefon: 031-731 64 50
Telefontider: Måndag till torsdag 09.00-12.00, 13.00 -15.30. 
Fredag, 10.00-12.00, 13.00-15.30

E-post för allmänna frågor:  Fråga Västra Frölunda pastorat
E-post för bokning: Bokning Västra Frölunda pastorat

OBS! När du mailar om särskild kyrka eller församling - skriv då i mailet vilken kyrka/församling du avser för att vi snabbare ska kunna hjälpa dig. 

Renovering av Västra Frölunda kyrka 
Västra Frölunda kyrka genomgår en omfattande renovering både in- och utvändigt. Kyrkan kommer därför att vara stängd 2020-07-27 till 2021-04-30. Istället hänvisar vi till församlingssalen under denna period.​

 

Så behandlar vi dina personuppgifter

Mer om konfirmation: