Utflykter/speciella möten

Vi gör återkommande olika utflykter, oftast i samband med en gudstjänst. Här kan du hitta information om kommande utflykter och speciella möten.

14.00 Adventsgudstjänst hos Birgittasystrarna i Lugano.

Gudstjänsten hålls i Casa Santa Birgitta som birgittaklostret kallas. Till klostret går Buss 1 och 2, hållplats Santa Birgitta eller Casserina. Efter gudstjänsten serveras adventskaffe med kakor.

Anmäl dig till expeditionen 044 362 15 80 (möjlighet till samåkning från Zürich) eller direkt till klostret till syster Ruth (+41 (0)91 - 994 12 12) senast 5 december.

Söndagen den 15 december 2019

Välkomna på Luciagudstjänst i Freiburg i Tyskland!

Vi gör en utflykt till Freiburg i Tyskland söndagen den 15 december.

Där firar vi Gudstjänst i Evangelische Auferstehungskirche, Kappler Str. 21, Freiburg-Littenweiler klockan 15.

Medverkande: Barn och vuxna medverkar med luciatåg, musiker Lotta Carlsson.

Efteråt samlas vi i församlingshemmet för glögg och knytkalas och samkväm

Alla är varmt välkomna!

För mer info och anmälan till samåkning: 044 362 15 80 eller zurich@svenskakyrkan.se

Söndagen den 22 mars 2020
Utflykt till Giersbergkapelle utanför Freiburg i Tyskland. För mer info (se s. 11 i Rundbrevet) och anmälan kontakta expeditionen 044 362 15 80 eller zurich@svenskakyrkan.se.