Visby domkyrkoförsamling Besöks- och postadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Kyrkoråd

Visby domkyrkoförsamlingskyrkoråd väljs av kyrkofullmäktige och träffas cirka sex gånger om året.

Visby domkyrkoförsamlings Kyrkoråd består av representanter från tre olika nomineringsgrupper. Det är POSK (Partipolitiskt Obundna i Svenska Kyrkan), KySv (Kyrklig Samverkan i Visby stift) och Pvall (Personvalslistan).

Se gärna förteckningen över av kyrkofullmäktige valda ledamöter i kyrkorådet. Du når dem genom församlingsexpeditionen på telefon: 0498-20 68 00 eller via e-post.