Visby domkyrkoförsamling Besöks- och postadress: Norra Kyrkogatan 4, 62155 VISBY Telefon: +46(498)206800 E-post till Visby domkyrkoförsamling

Fastighetsservice

Kyrkogårds- och fastighetsförvaltningen ansvarar för församlingens fastigheter

Kyrkogårds- och fastighetsförvaltningen ansvarar för Visby Domkyrkoförsamlings fastigheter t ex Domkyrkan, Visborgskyrkan, Församlingshuset, Klockaregården, Domprostgården, begravningskapellen m m.

Våra fastighetsskötare heter Frans Haraldsson och Robin Hedendahl och nås på 0498-20 68 83 eller e-post.

Visby Domkyrkoförsamling har verksamhet mestadels egna lokaler men i vissa fall även i hyrda lokaler som Sjukhuskyrkan och Birkagården. Verksamhet bedrivs även i Terra Nova kyrkan som ägs av EFS.

Det finns ett vaktmästeri i domkyrkan som ansvarar för den inre verksamheten. Telefon till vaktmästeriet i Domkyrkan är 0498-20 68 40 eller via e-post.