Musik i skymningen

Tre torsdagar kl. 20.00 i Vinslövs kyrka. I år utökat med en extra kväll i Gumlösa kyrka.

Torsdag 20 juni kl. 20.00 i Gumlösa kyrka

”Jubileumsmusik - Folkbarock och andra rockar” med Lukas Arvidsson och Greger Siljebo.

Lukas Arvidsson och Greger Siljebo

Vinslövsbördige organisten och folkmusikern (mm) Lukas Arvidsson firar 30 år på orgelpallen 2024.
Han ”debuterade” i Gumlösa och därför har vi den här sommaren lagt in en extra ”Musik i skymningen” i just Gumlösa kyrka.

Den här gången har Lukas med sig folkmusikern (mm) Greger Siljebo på fiol.
De två har gjort många fina folkmusikprogram tillsammans i Skåne, bland annat vid Spelmansstämman i Degeberga och i Ignaberga nya kyrka. Kombinationen orgel/fiol är nog bland det finaste man kan lyssna på!

Välkommen till Gumlösa kyrka kl. 20.00 den 20/6

Torsdag 27 juni kl. 20.00 i Vinslövs kyrka

Svängig skönsång med Fourtunes

Fourtunes är en sångkvartett med fyra tjejer som sjunger 4-stämmigt både till pianoackompanjemang och a capella. Repertoaren är blandad och det blir några sommarsånger, lite jazz, gospel och soul.

Fortunes: fyra skönsjungande damer

Gruppen startade hösten 2010 och har sedan dess hunnit med en mängd konserter i många olika sammanhang.

Välkommen till en härlig kväll med stämsång, vackra somriga låtar och skönsjungande kvinnor!

Välkommen till Vinslövs kyrka kl. 20.00 den 27/6

Torsdag 25 juli kl. 20.00 i Vinslövs kyrka

Anna Maria och Lars Hedström

Familjen Hedström

Familjen Hedström som ”musikgrupp” består av Lars och Anna Maria och ofta Linnea. Den här gången i Vinslöv blir det som vanligt musik och sång från olika musikstilar med de två förstnämnda.

Välkommen till Vinslövs kyrka kl. 20.00 den 25/7

Torsdag 15 augusti kl. 20.00

Gospel med familjen Marazanye

Familjen Marazanye

Vi är familjen Marazanye: Gertrude, Belinda, Thiery och Tendero. Vi bor i Lund. Thiery spelar piano, främst jazz. Belinda sjunger mest gospel och är med i kören Rejoice Gospel Kör. Tendero är med i barnkören i Sankt Hans kyrka i Lund. Tillsammans brukar vi besöka olika församlingar där vi spelar och sjunger gospel. Vi är en familj med en passion för musik, och vårt önskemål med gospelmusik är att sprida glädje, hopp, kärlek och tro. Genom musiken vill vi inspirera och lyfta upp publiken och bjuda på en upplevelse som berör hjärtat och själen.

Välkommen till Vinslövs kyrka kl. 20.00 den 15/8