Foto: Magnus Aaronsson/IKON

Konfirmandgrupper

2024/2025

INFORMATIONSMÖTE (OBS! Ny dag)

Vi har ett informationsmöte tisdagen den 20 augusti 
kl. 17:30 -18:30 i Kyrkan Hus.

Välkommen som nyfiken ungdom eller anhörig!

ANMÄLAN TILL KONFA!

Vi erbjuder tre grupper, men kommer att välja att starta de två grupperna som har flest intresserade. Därför är det viktigt att den som vill konfirmera sig gör ett första och ett andra val. Det är först till kvarn som gäller (om det skulle bli fullt). Varje grupp har 15 platser.

Torsdagsgruppen - Vi träffas varannan vecka efter skolan, jämna veckor. Då landar vi in med fika sen varvar vi olika pass till kl.18.30 då ”konfan” är slut. Efter träffen kan man fortsätta att vara med på ungdomsgruppen där vi börjar med att äta tillsammans. Vi åker på läger både på hösten och våren: 13-15 september 26-27 april. Konfirmation 10 maj

Söndagsgruppen - Vi träffas en söndag i månaden mellan 9:45-15:15. Någon träff kommer också under höstlov och påsklov då vi har dagsutflykter. Vi åker på läger både på hösten och våren: 23-25 augusti 26-27 april. Konfirmation 10 maj

Polengruppen - Vi träffas två till tre träffar under hösten och två till tre träffar under våren. Denna grupp åker till Polen, med besök på Auschwitz-Birkenau 28/5-1/6. En subventionerad kostnad för resan tillkommer. Diakonalt stöd kan sökas. Vi har läger både på hösten och våren: Ett upptaktsläger 23-25 augusti Dagläger v. 26 2025 (veckan efter midsommar). Konfirmation 28 juni

Genom att skicka in denna anmälan godkänner jag att Vinslövs församling sparar uppgifterna, under tiden ni är med i våra verksamheter, och använder dessa uppgifter i ärenden som har med verksamheten att göra.

Vi erbjuder tre grupper, men kommer att välja att starta de två grupperna som har flest intresserade. Därför är det viktigt att den som vill konfirmera sig gör ett första och ett andra val. 
Det är först till kvarn som gäller (om det skulle bli fullt). Varje grupp har 15 platser.

Gemensamt för alla grupper är att konfirmanden själv måste ansvara för att gå i gudstjänster, minst 10 gånger, inför sin konfirmation. 

Torsdagsgruppen

Vi träffas varannan vecka efter skolan, jämna veckor.
Då landar vi in med fika sen varvar vi olika pass till kl.18.30 då ”konfan” är slut. Efter träffen kan man fortsätta att vara med på ungdomsgruppen där vi börjar med att äta tillsammans. 

Vi åker på läger både på hösten och våren:
13-15 september
26-27 april

Konfirmation 10 maj

Söndagsgruppen

Vi träffas en söndag i månaden mellan 9:45-15:15.
Någon träff kommer också under höstlov och påsklov då vi har dagsutflykter.

Vi åker på läger både på hösten och våren:
23-25 augusti
26-27 april

Konfirmation 10 maj

Polengruppen

Vi träffas två till tre träffar under hösten och två till tre träffar under våren. Denna grupp åker till Polen, med besök på Auschwitz-Birkenau 28/5-1/6.
En subventionerad kostnad för resan tillkommer. Diakonalt stöd kan sökas.

Vi har läger både på hösten och våren:
Ett upptaktsläger 23-25 augusti
Dagläger v. 26 2025 (veckan efter midsommar) 

Konfirmation 28 juni