Huset fullt våren 2024

Huset fullt är för alla åldrar. Att äta middag kl 17.00 tillsammans är starten på Huset fullt sedan fortsätter kvällen med en andakt och pyssel. I Vindelns församlingsgård firas även mässa och Kyrkskoj håller till i församlingsgårdens källare. Här hittar du vårens alla Huset fullt.

Huset fullt börjar kl 17.00 och avslutas kl 19.00. Nedan Huset fullt för våren 2024. (Med reservation för ändringar)

Vindelns församlingsgård: TORSDAG 15 FEBRUARI (Dopfest), TORSDAG 21 MARS och TORSDAG 25 APRIL

Granö kyrka: TORSDAG 29 FEBRUARI, TORSDAG 11 APRIL och
TORSDAG 16 MAJ (våravslutning)

Åmsele församlingsgård: TORSDAG 22 FEBRUARI, TORSDAG 14 MARS, TORSDAG 18 APRIL,  TORSDAG 2 MAJ och TORSDAG 16 MAJ (våravslutning)

Till Huset fullt hoppas vi att alla ska känna sig varmt välkomna. Huset fullt är ingen barnverksamhet, utan ett sätt att vara kyrka för alla åldrar, för familjer och för var och en som vill vara med. Man behöver alltså inte ha barn med sig för att komma, men barn behöver ha en vuxen med sig. Man behöver heller inte ha några förkunskaper vare sig i hur man firar mässa eller hur man pysslar.

Att få känna sig välkommen, trygg och hemma i sin egen kyrka och på ett kreativt och roligt sätt få utforska och utöva sin tro, tillsammans med hela familjen, ung som gammal, borde vara en självklarhet. Det är ju själva kärnan i begreppet att vara kyrka.