Ramkvilla - Änglakören

Änglakören är en barnkör för dig i åk 3-6. Vi träffas på måndagar kl 13.15-14 i Ramkvilla församlingshem.

Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och håller avstånd, tvättar händerna och stannar hemma om vi är sjuka.

Änglakören är en kör för dig som tycker om att sjunga tillsammans med andra. Du som är med går i åk 3-6, för det är bra om du kan läsa text, och så får du lära dig läsa noter. Vi har ett högt inlärningstempo, och försöker sjunga lite tvåstämmigt och kanon ibland.

Änglakören sjunger upp i kyrkan, det händer att det är på en familjegudstjänst, på julbönen på julafton, på Marie bebådelsedag och ibland vid påsk. Naturligtvis är kören med på Lucia i Lannaskede Myresjö kyrka! Vi hoppas också att kunna ha en egen vårkonsert, nån gång i maj.

Sången varieras med olika övningar, för att lära oss sjunga på ett bekvämt sätt. Vi tränar med lite uppsjungning och andra övningar. När vi har sjungit upp, så firar vi på övningen efter, med glass!