Lekmannakåren

Välkommen att vara med i Lekmannakåren!

Välkommen till Lekmannakåren.

Med vårens ankomst önskar vi att vi med respekt för gällande hälsoläge åter skall kunna bjuda in till träffar med olika intressanta och trevliga program.

Plats: Ankarets veranda, Malmövägen 2, Vellinge. Tid: kl 18.00-ca 20.00.

Måndag 9/5: Obs datum!
Elever från Musikteater-utbildningen på Östra Grevie Folkhögskola och visar exempel på sina kunskaper inom scenkonst. Bered er på ljuvlig sång!

Håll utkik i sociala medier, på anslagstavlor och i Lokaltidningen Vellinge för mer information.

Nedan följer en kort beskrivning av vår verksamhet.

Lekmannakåren i Vellinge-Månstorps församling är en del av Svenska kyrkans lekmannaförbund som är en självständig medlemsorganisation inom Svenska kyrkan.
Syftet med föreningen är att verka för god kristen gemenskap för kvinnor och män i alla åldrar. Vi vill vara ett forum för samtal om livet, kyrkan, tron och samhället och utmana oss att ta med kristen tro och etik ut i vardagslivet.
Alla är välkomna att delta i Lekmannakårens träffar. Programmet består av intressanta föredrag eller trevlig underhållning och det är alltid gott om tid att samtala med varandra och främja gemenskapen. Vi håller en kort andakt och serverar hembakad bulle, pålägg och kakor till självkostnadspris.
Lekmannakårens program är öppet för alla!
Vi träffas i församlingshemmet Ankaret, Malmövägen 2 med ingång från parken, vanligtvis första måndagen i månaden, kl 18 till ca kl 20.
Vill du bli medlem får du medlemstidning samt stödjer vår verksamhet. Anmäl dig i så fall till kassören i samband med nästa träff. Kostnad 120 kr/år.
Bankgiro 5352-6786 Swish 123 291 85 48.

Har du frågor eller önskar mer information är du välkommen att kontakta ordförande Lennart Engberg på tel: 070 535 64 19 eller via mejl: engberg.vellinge@telia.com