Other languages with Google Translate

Kontakt

Veddige-Kungsäters församling Besöksadress: Nygatan 18, 43267 Veddige Postadress: Box 42, 43207 Veddige Telefon:+46(340)30025 E-post till Veddige-Kungsäters församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kyrkor

I Veddige-Kungsäters församling finns sju stycken kyrkor: Grimmared, Gunnarsjö, Karl Gustav, Kungsäter, Sällstorp, Veddige och Ås

Klicka på önskad kyrka i listan nedan för att läsa fakta, hitta karta och kontaktperson.

Kyrkorna är inte öppna på grund av stöldrisk. Undantaget är Kungsäters kyrka som har öppet mån-fre kl. 07:00-16:30. Vill Du besöka kyrkan går det bra att ringa vaktmästare - se under respektive kyrka - så kan de låsa upp. Under dagtid finns ofta vaktmästare på plats, gå gärna fram och prata om du ser någon vaktmästare på kyrkogården, de hjälper gärna till. Du kan även kontakta kyrkoförvaltningen på tel 0340-300 25 eller Samuel Strand på tel 0340-61 35 11, och få mer information.