Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ung ledare

Våra unga ledare gör skillnad, det är den erfarenhet vi som arbetar med unga ledare gör hela tiden. Vi vet att ni är betydelsefulla för våra konfirmander och barn i de olika grupper ni är med och leder.

Ung ledare kan du bli om du är konfirmerad. Vilken uppgift du har som ung ledare, beror på vad det finns för grupper och vad du känner dig bekväm med att göra.

Det är den kyrka eller församling där du har ditt ledaruppdrag, som ansvarar för att du får den utbildning som behövs för att du ska känna dig rustad i det du gör.

Vill du inte vara ledare är det möjligt att vara engagerad på annat sätt.

Alla unga ledare i Svenska kyrkan Växjö träffas ca 4 gånger per år. Då erbjuds du utbildning och en möjlighet att träffa ungdomar med engagemang från andra platser.

Vill du bli ung ledare eller om du önskar ett annat uppdrag, kan du ta kontakt med den kyrka eller församling som du önskar vara i. Har du ingen sådan kontakt hör du av dig till någon av nedanstående kontaktpersoner.

Välkommen att vara med du också!

Information

Anna-Karin Kullenbert

Anna-Karin Kullenbert

Församlingspedagog

Carina Samuelsson

Domkyrkokomminister