Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö Webbplats

Pilgrim

Pilgrim kan du vara som efter din konfirmation regelbundet deltar i en ungdomsgrupp eller ungdomskör, eller är ung ledare eller är ung och engagerad med annat återkommande uppdrag i Svenska kyrkan Växjö.

Som pilgrim får du möjlighet att följa med på en resa tillsammans med Svenska kyrkan Växjö.

Följ med på pilgrimsresa till Taizé, 12-20 aug 2017

Vad är Taizé?
Taizé ligger i södra Frankrike och är en gemenskap av bröder som blivit en kristen mötesplats för ungdomar från hela världen. Under denna vecka samlas ca 5000 ungdomar. Som gäster i Taizé går vi in i brödernas dagsrytm med gudstjänster och bibelstudier. Vi lever ett enkelt liv och hjälper till med olika praktiska sysslor. Under veckan har du möjlighet att dela tankar och erfarenheter kring tro och liv med jämnåriga. I Taizé ingår boende och all mat. Titta gärna in på hemsidan www.taize.fr

Bussresa
Vi reser med buss vilket tar ca 26 timmar, sover gör vi på bussen. Vi lämnar Växjö runt lunchtid lördag den 12 augusti och kommer tillbaka till Växjö söndag kväll 20 augusti. Under resdagarna till och från Taizé, betalar du din egen mat.

Herre, visa mig din väg och gör mig villig att vandra den.

Kostnad
Din kostnad för resan som pilgrim är 1000 kr. Resten av kostnaden, totalt ca 4500 kr betalas av Svenska kyrkan Växjö.

Anmälan
Anmälan görs genom att betala in egenavgiften på bg 5470-2758 senast 31 mars 2017. Fyll också i talongen Anmälan till Taizéresa och lämna till din ledare eller maila till någon av kontaktpersonerna. Anmälan är bindande, dvs ingen egenavgift återbetalas. Vid avhopp efter den 9 juni utan läkarintyg blir du betalningsskyldig för den kostnad som återstår, dvs 3500 kr.

Viktiga datum inför pilgrimsresan 2017

31 mars
Sista anmälningsdag för resan.

9 juni kl 17.00
En sista förberedande träff inför resan.

Info och anmälan: Anna-Karin Kullenbert, 0470-70 49 22, 072-574 35 79 eller Carina Samuelsson, 072-574 35 14