Närbild på orgel i Växjö domkyrka
Foto: Lars-Erik Tobiasson

Lunchmusik i Växjö domkyrka

OBS Inställt hela året 2020 pga nya restriktioner. Fr.o.m 1/10 2020 torsdagar kl 11.30 och 12.30 i Växjö domkyrka.

OBS Inställt hela året 2020 pga nya restriktioner

Lunchmusik i Växjö domkyrka är en kort lunchkonsert med orgel, sång och instrumentalensemble under ca 30 minuter. Vid orgeln sitter domkyrkoorganist Sten-Inge Petersson. Vissa tordagar medverkar Växjö kulturskola och S:t Sigfrids folkhögskola.

Fri entré. Kollekt. Observera att det just nu finns en maxbegränsning på 50 personer i Växjö domkyrka.

Tid och plats - NY INFO!

Startar för hösten: Torsdag 30/9 2020.
Fr.o.m torsdag 1/10 ändrar vi klockslagen.
Då finns det två tillfällen varje torsdag, kl 11.30 och 12.30.
(Inget kl 12.00)

Sten-Inge Petersson

Domkyrkoorganist

Med anledning av coronapandemin

Kyrkan är öppen för bön, ljuständning och enskild andakt men vi bjuder inte in till offentliga gudstjänster på det sätt vi är vana vid. Vi hänvisar till det digitala gudstjänstutbudet.

Om du önskar enskild nattvard kontaktar du en präst.

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Läs mer om hur Svenska kyrkan Växjö tar ansvar i coronapandemin och anpassar verksamheten därefter.