Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Livsstegen

Måndagar kl 15.00 i Skogslyckans församlingshem Onsdagar kl 18.00 i Skogslyckans församlingshem

Livsstegen är ett självhjälpsprogram i tolv steg för oss som önskar hitta tillbaka till livet. Livsstegen bygger på tolvstegsprogrammets metoder för livsförändring. Rötterna går tillbaka till tidig kristen klostertradition.

En livsstegengrupp har omkring tio deltagare och två ledare som möts 90 minuter en gång i veckan vid tolv tillfällen. Då ”delar” vi kring boken ”Livsstegen - 12 steg till inre hälsa”.

Läs mer på www.livsstegen.se

Måndagar kl 15.00
Onsdagar kl 18.00
Skogslyckans församlingshem

Höstterminen startar den 23/9 och 25/9.
Obs! Föranmälan!

Sara Marklund