Gudstjänster för barn

I Svenska kyrkan Växjö anordnas varje vecka familjegudstjänster för både små och stora. Läs mer om barngudstjänster och se vilka planerade gudstjänster som är speciellt anpassade för barn.

Med anledning av coronaviruset

På grund av rådande omständigheter och restriktioner är utbudet av gudstjänster för barn inte lika omfattande som i vanliga fall. Många av församlingarna sänder digitala inslag för barn på sociala medier istället.

Du hittar mer information om verksamhet för barn och familj här.

Barnen är givetvis alltid välkomna till alla gudstjänster. En del gudstjänster är speciellt anpassade för små barn. I listan nedanför kan du se var och när det firas gudstjänster speciellt för barn. Det finns också länkar till digitala barngudstjänster. De digitala gudstjänsterna är klickbara upp till en månad efter att de publicerats.