Friluftsgudstjänst i Tingta backe i Dingtuna utanför Västerås.

Dädesjö-Sjösås vuxenkör

Uppehåll just nu. Måndagar kl 19.00 i Dädesjö kyrka

I rådande pandemi har vi valt att pausa kören tillfälligt. Vi återkommer när vi startar kören igen.

Dädesjö-Sjösås vuxenkör är en kör för blandade åldrar och för dig som bor i Braås eller Dädesjö med omnejd. Har du sjungit länge eller har du alltid längtat efter att få börja? Det spelar ingen roll. Det viktigaste är att du vill sjunga tillsammans med andra, oavsett om du prövat det tidigare eller ej. Kom, sjung och ha roligt!

Måndagar kl 19.00 i Dädesjö kyrka.

Carina Stjernqvist Carlsson

Med anledning av coronapandemin

Kyrkan är öppen för bön, ljuständning och enskild andakt men vi bjuder inte in till offentliga gudstjänster på det sätt vi är vana vid. Vi hänvisar till det digitala gudstjänstutbudet.

Om du önskar enskild nattvard kontaktar du en präst.

Var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Läs mer om hur Svenska kyrkan Växjö tar ansvar i coronapandemin och anpassar verksamheten därefter.