Essinge Kammarkör söker nya sångare

Vi söker sångare till flera stämmor för fast plats i kören, men har även några vikarieplatser lediga för dig som tillfälligt söker en bra kör i Stockholm.

Essinge kammarkör är en blandad kör med hemvist i Essinge kyrka. Under åren har kören framfört nästan alla större verk för kör och orkester samt en stor del av
a capellarepertoaren. Kören har ett högt instuderingstempo och ett bra socialt klimat.

Vi söker dig med körvana och notläsningsförmåga. Just nu önskar vi oss särskilt flera tenorer och basar, men alla intresserade är välkomna att höra av sig!

Denna terminen sjunger vi bland annat:

• Widéens requiem för kör, orgel, sopran och violin den 4 november.

• Julkonsert med Templets musikkår den 16 december.

• Ett nyskrivet juloratorium av Ylva Arkvik tillsammas med
   Gustav Vasa Kammarkör den 6 januari.

Om du är nyfiken på oss får du gärna komma och lyssna eller sjunga med på en av våra repetitioner, onsdagar 18.45 i Pelarsalen under Essinge kyrka.

Kontakta Espen Myklebust Olsen via e-post: espen.myklebust.olsen@svenskakyrkan.se eller telefon: 076 232 72 93

Mer information om kören