Barn 0-6 år

Nu finns barnrytmik digitalt för er som är sångsugna och öppen förskola hemifrån.

Lugna öppna förskolan online- en mötesplats för dig med barn 0-2 år
Är du hemma med ditt barn på dagarna? Välkommen till Lugna öppna förskolan, måndagar kl. 10.00-11.30. Vi ses via zoom för sångstunder för de små och livsnära samtal för de stora. Vid vissa tillfällen blir det även babymassage.

Välkommen varje gång eller vid enstaka tillfällen. Vi har ett begränsat antal platser, så anmäl dig och ditt barn 0-2 år, senast fredagen före den aktuella måndagen, för att säkra din plats.
Ledare: Charlotte Ekvall och Therese Hedlund
Anmälan: vastermalm.anmalan@svenskakyrkan.se
Ange era namn, ditt barns ålder, aktuellt datum samt ”Lugna online”. Välkomna!

Barnrytmik
I barnrytmiken sjunger vi och rör oss till musiken, vilket stimulerar barnets olika sinnen och motorik. Vi spelar med rytminstrument, så ha gärna ett rytminstrument till hands. Du som förälder får en värdefull stund med ditt barn och nya sånger att sjunga tillsammans.

Eftersom kursen sker digitalt via Zoom innebär det att du kan vara med, var du än befinner dig. Vi har också tagit bort åldersgränserna både uppåt och neråt, så att du som är hemma med ditt nyfödda barn ska kunna vara med och sjunga och för att även lite äldre barn ska kunna vara med och sjunga och dansa.

Det går bra att vara med även om kursen har startat. Det är bara att anmäla sig. Du har också möjlighet att vara med i flera grupper, men behöver anmäla dig för att få en länk till varje grupp.​

Kursstart vecka 7 och kursen slutar vecka 17.

Efter april kommer någon form av fortsättning som man får anmäla sig till och då hoppas vi att kunna ses live.

Kontakta ledaren för respektive grupp om du har frågor: charlotte.ekwall@svenskakyrkan.se eller lena.risdal@svenskakyrkan.se

Följ oss gärna på barn i Västermalm (Västermalms församling) på facebook, där vi uppdaterar så fort vi har möjlighet.

Följande grupper finns:

Onsdagar