Barn 0-6 år

Barnrytmik, musiklek och musiklekskör för alla er som är sångsugna och saknar en verksamhet att gå till. Grupperna sker digitalt via Zoom eller Skype.

Eftersom vi tillfälligt har fått stänga ner all barnverksamhet i våra lokaler, öppnar vi istället upp digitalt via Zoom och Skype. Vårterminens grupper för barnrytmik börjar snart och redan nu kan du se några av tiderna nedan, men anmälan har ännu inte öppnat.

Barnrytmik
I barnrytmiken sjunger vi och rör oss till musiken, vilket stimulerar barnets olika sinnen och motorik. Vi spelar med rytminstrument, så ha gärna ett rytminstrument till hands. Du som förälder får en värdefull stund med ditt barn och nya sånger att sjunga tillsammans.

Eftersom kursen sker digitalt via Zoom innebär det att du kan vara med var du än befinner dig. Du kan till exempel vara hemma med ditt nyfödda barn och sjunga för ditt barn och få tips på rörelser. Du har också möjlighet att vara med i flera grupper, men kom ihåg att du behöver anmäla dig för att få en länk.

Kursstart vecka 7 och kursen slutar vecka 17.

Efter april kommer någon form av fortsättning som man får anmäla sig till och då hoppas vi att kunna ses live.

En inbjudan via mejl kommer från ledaren närmare start. Kontakta ledaren för respektive grupp om du har frågor: charlotte.ekwall@svenskakyrkan.se eller lena.risdal@svenskakyrkan.se

Följande grupper finns:

Onsdagar
6-11 månader
Kl. 14.00

Torsdagar
11 månader och uppåt
kl. 10.00
0-5 månader
Kl. 13.00

Fredagar
11 månader och uppåt
Kl. 10.00
Ledare: Lena Risdal
6-11 månader
Kl. 11.30
Ledare: Lena Risdal

MUSIKLEK (2-3 åringar)
Mer information om musikleken kommer snart.

MUSIKLEKSKÖR (4-6 åringar)
Mer information om musiklekskören kommer snart.