Ungdomsgrupper

Välkommen till Gröna huset! Kom och gå som du vill. Häng i en soffa, träffa nya och gamla vänner. Det blir spel, bakning, andakt och musik blandat med samtal, film och sköna soffor.

Tjejgrupp

En måndag i månaden kl. 17.00–21.00 i Gröna huset våren 2020: 20 januari, 17 februari, 16 mars, 20 april, 18 maj. Kvällen börjar med matlagning och gemensam middag. Under kvällen så pratar vi på olika sätt om självkänsla, identitet och andra livsfrågor varvat med att vi gör andra saker, som att spela spel och pyssla. Mer information på @ghgaris på Instagram.

Onsdagar kl. 19.00–22.00 i Gröna huset, 15 januari–27 maj.
Det går bra att komma och gå som man vill.

Ungdomsgruppen

Onsdagar kl. 19.00–22.00 i Gröna huset, 15 januari–27 maj. Kom och umgås i Gröna husets sköna soffor! Det serveras fika och vi möts i trevliga samtal. Oftast blir det spontana aktiviteter. Någon gång under kvällen firar vi en kort andakt. Det går bra att komma och gå som man vill.

En torsdag i månaden kl. 17.00-21.30 i Gröna huset våren 2020: 23 januari, 20 februari, 19 mars, 16 april, 14 maj. Kvällen börjar med matlagning och gemensam middag. Under kvällen pratar vi på olika sätt om livet och känslor varvat med att vi gör andra saker, t.ex. att spela spel. Mer information på @grabbarigh på Instagram.

Killgrupp

Två fredagar per termin kl. 19.00–24.00 har Gröna huset öppet för fredagsmys! Fika, snacks, spel, film och annat roligt. Datum våren 2020: 31 januari och 17 april.

Fredagsöppet

27 maj firar vi ungdomsmässa kl. 21.00. Efter mässan träffas vi i Gröna huset.

Ungdomsmässa

Välkommen till ungdomsmässa i Västerledskyrkan 15 januari, 12 februari, 25 mars, 22 april. 27 maj firar vi ungdomsmässa kl. 21.00. Efter mässan träffas vi i Gröna huset.

Bli delaktig i ungdomsarbetet

Du är också välkommen att planera gudstjänster, spela instrument i gudstjänster, delta i midnattsvolleyboll-turnering, baka till aktiviteter och mycket annat. Kom gärna med egna förslag på vad vi kan göra!

Ledarutbildning

Varje höst startar vi en 1-årig utbildning för dig som önskar bli ungdomsledare i församlingen. Utbildning innehåller personlig utveckling, personlig tro, teologi, pedagogik, metodik, psykologi m.m. Ingen kostnad – bara kul och utvecklande! Kontakt: Anna Höök.

Ledarfortutbildning

För dig som redan är ledare i församlingen finns möjligheten att ses en gång per termin för att fördjupa dig inom ledarskap. Vid varje träff blir det också tid för att äta och göra en inplanerad rolig aktivitet tillsammans. Kontakt: Klara Gustafsson.

Klara Gustafsson

Anna  Höök