Meny

Swisha din gåva hemifrån!

Tillsammans sprider vi hopp! När världen drabbas av en pandemi förvärrar det en redan svår situation för människor i utsatthet. Behoven är stora och kommer dessutom att fortsätta öka. Vårt tema för fasteaktionen - att stå på modets sida - är viktigare än någonsin. Din gåva gör skillnad!

Vi kan vara med och stödja de människor som riskerar att drabbas allra värst av den globala Coronakrisen. När många av oss hamnar i karantän, eller behöver begränsa hur vi träffas måste vi fortsätta öppna våra hjärtan och sprida kärlek. Omtanken om varandra ska finnas såväl här i Sverige som om medmänniskor på andra platser i världen. 

Arbetet för människor som lever i samhällen som inte står lika väl rustade att möta Coronavirusets konsekvenser som här i Sverige måste fortsätta. Det är nu viktigare än någonsin. 

Flera av Act Svenska kyrkan samarbetspartner vädjar om att vårt livsviktiga stöd måste upprätthållas. De ser bland annat ett stort behov av skyddsutrustning för personal som arbetar i flyktinglägren och påfyllning av basförnödenheter för de allra mest utsatta.

Vi lever alla under samma himmel och har samma rättigheter men verkligheten ser olika ut. För de som lever i fattigdom och förtryck är vårt engagemang och de gåvor vi samlar in livsavgörande. Tillsammans skapar vi hopp, möjligheter och en hållbar framtid. 

Swisha din gåva!

23 februari–5 april samlar Västerleds församling in pengar till Act Svenska­ kyrkans fasteaktion. Tillsammans skapar vi hopp, möjligheter­ och en hållbar framtid. Nu kan vi fortsätt engagera oss i fasteaktionens budskap och agera via digitala kanaler. 

Swisha din gåva genom att skanna QR-koden eller skriv nr 123 609 4338 och ange ”Fasteaktionen”. Tack!

 

 

Här kan du läsa mer om Fasteaktionen 2020: