Gransnäs – svensk idyll

Konfirmandläger på Gransnäs lägergård i Småland innehåller allt det som ett klassiskt läger ska innehålla – bad, lek, kanotpaddling, bastubad, lägerbål och massor av upptåg.

Konfirmandlägret på Gransnäs lägergård innehåller allt det som ett klassiskt läger ska innehålla – bad, lek, kanotpaddling, bastubad, lägerbål och massor av upptåg. Lägergården ligger i norra Småland precis vid en sjö med badbrygga, klippor och härlig natur. Det är ett fantastiskt ställe för aktiviteter och gemenskap. Dagarna fylls av upplevelser, skapande och spännande diskussioner om tro och liv.
Nu kommer vi utöka vårt populära alternativ med ytterligare en grupp, Gransnäs augusti. Den gruppen är ett extra bra alternativ för dig som har mycket aktiviteter under året då vi startar efter årsskiftet och endast träffas några få gånger utöver lägret.

NOTERA TILL ANMÄLAN ATT DET ÄR TVÅ OLIKA GRUPPER!

Gransnäs juni

Gransnäs juni är fullbokad!

Upptakt: Söndag 22 september kl. 11.00 i S:ta Birgitta kyrka
Förträffar: Sju söndagar kl. 11.00–16.00 i Västerledskyrkan och en lördag under våren med alla konfirmander i församlingen
Läger: 13–23 juni
Konfirmation: 27 och 28 juni i Västerledskyrkan