Gransnäs – svensk idyll

Konfirmandläger på Gransnäs lägergård innehåller allt det som ett klassiskt läger ska innehålla – bad, lek, kanotpaddling, bastubad, lägerbål och massor av upptåg. Lägergården ligger i norra Småland precis vid en sjö med badbrygga, klippor och härlig natur. Det är ett fantastiskt ställe för aktiviteter och gemenskap. Dagarna fylls av upplevelser, skapande och spännande diskussioner om tro och liv.
Förra året fick vi glädjen att utöka Gransnäs-alternativet med ytterligare en grupp,
och i år har trycket varit så pass stort att vi sommaren 2021 kommer ha tre grupper som åker till Gransnäs.

NOTERA TILL ANMÄLAN ATT DET ÄR TRE OLIKA GRUPPER!

Gransnäs 1 är fullbokat men om du önskar köplats, ange önskat alternativ ändå och tillsammans med alternativ där vi har plats.

Gransnäs 1

Upptakt: Söndag 20 september kl. 11.00 i S:ta Birgitta kyrka
Förträffar: Sju söndagar kl. 11.00–16.00 i Västerledskyrkan och en lördag under våren med alla konfirmander i församlingen
Läger: 19–29 juni
Konfirmation: 3–4 juli i Västerledskyrkan
Max 28 deltagare

Gransnäs 2 är fullbokat men om du önskar köplats, ange önskat alternativ ändå och tillsammans med alternativ där vi har plats.

Gransnäs 2

Upptakt: Söndag 20 september kl. 11.00 i S:ta Birgitta kyrka
Förträffar: Sju söndagar kl. 15.00–19.00 i S:t Ansgars kyrka och en lördag under våren med alla konfirmander i församlingen
Läger: 26 juli–3 augusti
Konfirmation: 7–8 augusti i S:ta Birgitta kyrka
Max 28 deltagare

Gransnäs 3 är fullbokat men om du önskar köplats, ange önskat alternativ ändå och tillsammans med alternativ där vi har plats.

Gransnäs 3

Upptakt: Startar efter årsskiftet
Förträffar: Två helger (ej övernattning)­ och en lördag under våren med alla konfirmander­ i församlingen samt 1–2 augusti
Läger: 3–11 augusti