Gransnäs – svensk idyll

Konfirmandläger på Gransnäs lägergård innehåller allt det som ett klassiskt läger ska innehålla – bad, lek, kanotpaddling, bastubad, lägerbål och massor av upptåg. Lägergården ligger i norra Småland precis vid en sjö med badbrygga, klippor och härlig natur. Det är ett fantastiskt ställe för aktiviteter och gemenskap. Dagarna fylls av upplevelser, skapande och spännande diskussioner om tro och liv.

NOTERA TILL ANMÄLAN ATT DET ÄR TRE OLIKA GRUPPER!

Gransnäs 1

Gransnäs 1 är fullbokat!

Upptakt: Söndag 26 september kl. 11.00 i S:ta Birgitta kyrka
Förträffar: Sju söndagar kl. 11.00–16.00 i S:ta Birgitta kyrka och en lördag under våren med alla konfirmander i församlingen