Gransnäs – svensk idyll

Konfirmandläger på Gransnäs lägergård innehåller allt det som ett klassiskt läger ska innehålla – bad, lek, kanotpaddling och lägerbål. Lägergården ligger i norra Småland vid en sjö med badbrygga, klippor och härlig natur. Det är ett fantastiskt ställe för aktiviteter och gemenskap. Dagarna fylls av upplevelser, skapande och spännande diskussioner om tro och liv.

Notera till anmälan att det är två olika grupper!

Gransnäs 1

Gransnäs 1 är fullbokat!

Upptakt: Söndag 25 september kl. 11.00
i S:ta Birgitta kyrka