Assisi – bland helgon och oliver

Konfirmandläger i det katolska helgonet Franciscus fotspår. Upplev Italiens solsken, natur, katedraler och fantastiska mat.

Vi reser till Assisi i Italien och bor bland olivlundar, medeltida byggnader och äkta italiensk glass. Vi besöker kyrkor och platser som förknippas med det katolska helgonet Franciscus. Franciscus strävade efter ett liv i samklang och harmoni med Gud, medmänniskan och naturen. Hans tro fick konsekvenser för hans liv, vi funderar över hur tron kan få konsekvenser i Sverige idag. Vi vandrar i hans fotspår och upplever Italiens solsken, natur, katedraler och fantastiska mat.

Assisi 2 är en klimatsmart resa med buss, där vi stannar och övernattar längs vägen. Bussresan ger tid till att lära känna varandra och vi hittar på aktiviter under resan som bidrar till en god stämning.

NOTERA TILL ANMÄLAN ATT DET ÄR TVÅ OLIKA GRUPPER!

Assisi 1

Assisi 1 är fullbokad!

Upptakt: Söndag 22 september kl. 11.00 i S:ta Birgitta kyrka
Förträffar: Sju söndagar kl. 11.00–16.00 i S:ta Birgitta kyrka och en lördag under våren med alla konfirmander i församlingen