Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Västerås Besöksadress: Domprostgården, V Kyrkogatan 3, 72215 Västerås Postadress: Svenska kyrkan Västerås, Box 5, 72103 Västerås Telefon:+46(21)814600 E-post till Svenska kyrkan Västerås

Väntjänst

Väntjänsten finns till för dig som vill ha ett besök och för dig som vill göra skillnad.

Vill du göra skillnad?
Det finns många som är ensamma idag. Därför finns väntjänsten, en volontär som håller kontakt med en äldre som känner sig ensam, genom att besöka, ledsaga eller samtala över telefon. Väntjänst kan också innebära besök hos en barnfamilj eller nyanländ med få sociala kontakter.
Vill du göra skillnad och ge lite av din tid till en medmänniska? Då finns möjligheten att bli en resurs inom väntjänsten.

Vill du få besök?
Behöver du hjälp av väntjänsten? Vill du få besök och en pratstund i ditt hem? Väntjänsten finns för dig!

Kontaktpersoner i väntjänsten:

Barkarö prästgård