Suomenkielinen lastentoiminta

Yhdessäolo ja toisiinsa tutustuminen suomenkielen ja leikin kautta on suuri ja tärkeä osa ruotsinsuomalaista seurakuntatyötä. Sparvenin kappelista löydät suomenkielistä toimintaa sekä perheille että lapsille.

HÖSTEN 2021

Vi öppnar nu våra verksamheter och välkomnar alla som vill delta! All verksamhet genomförs utifrån rådande covidrestriktioner. Till en början samlas vi företrädesvis utomhus. Hör gärna av dig till kontaktpersonerna om du har några frågor.

Hittar du någon verksamhet som du tycker verkar intressant eller som du vill delta i? Då är du varmt välkommen! Hör gärna av dig till respektive kontaktperson om du vill veta mer!

De flesta verksamheter är kostnadsfria. Verksamheter för barn är alltid gratis!

Perheryhmä avoimet ovet

Avoimet ovet 0-6-vuotiaille lapsille, sekä heidän vanhemmilleen. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua.
Paikka: Mikaelinkirkko
Aika: Maanantaisin klo 13–16. Alkaen alustava 7/9 2021.

Lapsikerho 4-6 v

Suomenkielinen lapsikerho, jossa lapset saavat tutustua toisiin suomenkielisiin lapsiin. Tarjoamme välipalaa.
Paikka: Mikaelinkirkko
Aika: Torstaisin klo 16.30–18. Alkaen alustava 10/9 2021.

Tyttökerho 12-16 v tytöille

Laitamme ruokaa, seurustelemme, askartelemme ja juttelemme ajankohtaisista asioista.
Paikka: Mikaelinkirkko
Aika: Maanantaisin klo 18–20. Alkaen alustava 7/9 2021.