Foto: Henrik Mill

En schysst arbetsplats - Se filmerna här!

Svenska kyrkan Västerås är en resursstark modern organisation. Här är vi omtänksamma mot både medarbetare och medmänniskor. Se filmerna och bli inspirerad!

säsongsjobb på kyrkogårdsförvaltningen

Vad gör en församlingspedagog?

FRIDA, PRÄST

PATRIC, KREMATORIEVAKTMÄSTARE

ANNA S, OMRÅDESASSISTENT

ANNA C, HR-KONSULT

SABINA, LAGBAS GRÖNYTA

JOAKIM, ORGANIST

JOSEFINE, PRÄST

JENNY, ANLÄGGARE

ANNA K, FÖRSAMLINGSPEDAGOG

EMMY, ORGANIST

DAVID, PRÄST

DANIEL, DOMPROST

Foto: Henrik Mill

När Gud för 2000 år sedan tog plats på jorden i form av Jesus Kristus förändrades världen. En rörelse startade, en rörelse genom tid och rum. Och trots att världen inte är någon perfekt plats, varken då eller nu, så bärs kyrkan än idag av kraften i berättelsen och hoppet om det godas seger.

Svenska kyrkan Västerås vill vara en del av rörelsen, genom att i ord och handling berätta om detta hopp. Därför vill vi arbeta för en bättre värld, präglas av schyssta värderingar och möta varandra med ett schysst förhållningssätt.

Det är själva grundidén. Den är viktig. Att många hos oss sedan trivs väldigt väl, uppfattar sitt jobb som meningsfullt och att vi ganska ofta skrattar tillsammans, det är bara bonus.

Så välkommen till en schysst arbetsplats. Jag hoppas att du ska trivas lika bra som jag gör!

Daniel Eklund, domprost/chef för Västerås pastorat

 

Läs mer om hur vi arbetar med "schysst arbetsplats"

Västerås pastorat storsatsar på arbetsmiljö

Publicerad:

- Utbildningsdagarna har gett möjlighet att synka både kunskap och förståelse, där alla delat utifrån sitt eget. Många olika frågor och perspektiv har belysts!