Other languages with Google Translate

Diakoni

Att se, lyssna och agera är en sammanfattning av församlingens diakoni. Att visa lyhördhet mot dem vi möter och att visa att vi berörs och menar allvar med vår kristna tro är att sätta handling bakom våra ord.

Väntjänstgruppen

Sedan några år tillbaka är väntjänsten ett samarbete mellan Fogdöns Hembygdsförening och Vårfruberga-Härads församling. Syftet med gruppen är att gå till Sictoniagården för att träffa dem som bor där samt deras dagverksamhet. Aktiviteter kan vara promenader, sång och musik, olika föredrag om t ex djur och natur, återblickar på hur det var "förr i tiden" m m.

Handarbetscafé

En tisdag i månaden under vår- och hösttermin träffas vi i prästgården för att samtala, handarbeta, fika och fira en kort andakt tillsammans.

Mats Wendt

Vårfruberga-Härads församling