Other languages with Google Translate

konfirmand

Konfirmationsläser gör man vanligtvis i åttonde klass. Under sommaren bjuder vi in alla som ska börja åttan eller som fyller femton under konfirmationsåret.

Att vara konfirmand handlar om att diskutera och uppleva det som vi brukar kalla kristendom. Vi pratar om Gud, tro, rätt och fel, kärlek och hat o s v.

2019-2020 har vi erbjudit sex olika grupper hos oss men har nu strukit de minst önskade och dessa kvarstår;

VECKOKONFA 1
Vi träffas onsdageftermiddagar 16-18 samma veckor som skolorna håller öppet med den skillnaden att vi börjar den 4 september och har lite längre jullov. Konfirmationen sker i maj.

VECKOKONFA 2
Vi träffas torsdageftermiddagar 16-18 samma veckor som skolorna håller öppet med den skillnaden att vi börjar den 5 september och har lite längre jullov. Konfirmationen sker i maj.

FILMKONFA
Vi träffas varannan vecka under terminerna och ses 16-20 med start den 10 september. Vi ser film och låter träffarna handla om det vi sett.
Konfirmationen sker i maj.

Har du funderingar är du välkommen att höra av dig. Det går också alldeles utmärkt att anmäla sig till mig i mejl eller via SMS.

/jesper

Här nedan finns (så snart de släppts) nedladdningsbara pdf:er till föräldrar och konfirmander.

anmälningsblankett

gruppindelning

gudstjänstpoäng

föräldrainformation - september

föräldrainformation - november

föräldrainformation - januari

föräldrainformation - mars

Polenresan

föräldrainformation - maj

Jesper Ödemark

Värby församling

Mer om Jesper Ödemark

Jesper ansvarar bl a för hemsida, konfirmationsläsning, ungdom, skola och församlingsblad.