Kontakt

Värby församling Besöks- och postadress: Värbygården, Värbyängen 200, 23364 BARA Telefon: +46(40)440064 E-post till Värby församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

konfirmand

Konfirmationsläser gör man vanligtvis i åttonde klass. Under sommaren bjuder vi in alla som ska börja åttan eller som fyller femton under konfirmationsåret.

Att vara konfirmand handlar om att diskutera och uppleva det som vi brukar kalla kristendom. Vi pratar om Gud, tro, rätt och fel, kärlek och hat o s v.

2017-2018 finns följande grupper hos oss:

onsdagsgruppen

Träffas 16-18 alla onsdagar under terminstid med konfirmation 5 maj 2018. Vi åker dessutom på en resa till Polen tillsammans (7-9 april).

torsdagsgruppen

Träffas 19-21 alla torsdagar under terminstid med konfirmation 28 april 2018. Vi åker dessutom på en resa till Polen tillsammans (7-9 april).

lovgruppen

Träffas 9-13 måndag till fredag under skolloven vecka 44, 1 och 13 med konfirmation 14 april 2018. Vi åker dessutom på en resa till Polen tillsammans (7-9 april).

Har du funderingar inför nästa läsår redan nu eller andra frågor är du välkommen att höra av dig. Det går också alldeles utmärkt att anmäla sig till mig i mejl eller via SMS. Däremot lovar jag inte att svara under min semester.

/jesper

Här nedan finns nedladdningsbara pdf:er till föräldrar och konfirmander.

gudstjänstpoäng

föräldrainformation - september

föräldrainformation - november

föräldrainformation - februari

föräldrainformation - april

Polenresan

anmälningsblankett

gruppindelning

Jesper Ödemark

Värby församling

Mer om Jesper Ödemark…

Jesper ansvarar bl a för hemsida, konfirmationsläsning, ungdom, skola och församlingsblad.