Kom på skördeauktion på Tacksägelsedagen!

På söndag 9 oktober är det Tacksägelsedagen, då blir det skördeauktion i Vantörs kyrka kl. 11.00. Skördegåvorna läggs framme på ett bord i kyrkans kor under mässan och auktioneras ut under kyrkkaffet. Kyrkans ungdomar håller i gudstjänsten.

På söndag är det Tacksägelsedagen, då blir det skördeauktion! Vid mässan i Vantörs kyrka kl. 11.00 samlar vi in era skördegåvor och lägger dem på ett bord framme i kyrkans kor.

Själva gudstjänsten hålls av Vantörs församlings ungdomar som dramatiserar delar av predikan. Barnhörnan är öppen som vanligt under gudtjänsten. 

Efteråt, vid kyrkkaffet auktioneras gåvorna ut. Alla är välkomna att bidra till auktionen. Lägg gärna ditt bidrag av frukt och grönt i påsar, 0,5-1 kilo i varje påse. Bakar du bröd eller paj, packa även det i påsar. Det här är ett sätt att tacka för fin skörd från trädgårdar och fält, frukt och grönt, potatis och säd. Allt som vi kan få njuta av i gott bröd och maträtter under vintern! Pengarna från auktionen går oavkortat till ett skolgårdsprojekt i Kiwala, Tanzania, en vänförsamling till Vantörs församling.