S:t Tomas Orkesterförening

Välkommen till S:t Tomas Orkesterförening.

Konserter med Symfoniorkestern engagerar 40 till 45 musiker och konserter med Kammarorkestern engagerar 15 till 20 musiker.

Orkesterföreningen ger cirka sex till åtta konserter om året, de flesta av dem i S:t Tomas kyrka och ibland tillsammans med kyrkans körer eller andra körer.

Professionella musiker anlitas som stämledare och solister.

Orkesterföreningen består till större delen av fritidsmusiker, men det finns också medlemmar som i sin yrkesroll ägnar sig åt musik, som till exempel musiklärare.

Vill du veta mer?
Klicka på länken nedan:
S:t Tomas Orkesterförening

Kontakt:
ordförande Jan Bergnér, telefon 08-37 57 01 eller 0704-335 701.

Gå med i S:t Tomasorkesterns vänner!
Sätt in 80 kr eller mer på postgiro 40 77 67-3. Då får du rabatt på orkesterns konserter i Vällingby, samt information och inbjudningar hemsända till dig.