Other languages with Google Translate

Vallentuna församling Besöksadress: Mathiasgården, Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Postadress: Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Telefon:+46(8)51186200 E-post till Vallentuna församling

Vandringskalendarium

Här hittar du vandringar under 2019. För alla vandringar gäller matsäck och vatten för dagsbehov.

Fr o m november 2019 erbjuder vi inga annonserade vandringar med guide, men du är varmt välkommen att ”spontanvandra” längs våra tre leder.
När vårsolen tittar fram igen 2020 återkommer vi med nya spännande vandringar.

Här hittar du pilgrimskartor på svenska och på andra språk. Here you will find pilgrimage maps in Swedish and in other languages..

För mera information
Eva Cronsioe, Pilgrimskaplan samt samordnare för ideella krafter.
​Tfn: 08-511 862 38.

Verksamhetsansvarig (adm) för Pilgrim Vallentuna, Mia Andersson.

Pilgrimsutvecklare samt samordnare för Vallentuna Ekumeniska Pilgrimsnätverk: Majken Öst-Söderlund.

Vi finns även på Facebook!