Other languages with Google Translate

Vallentuna församling Besöksadress: Mathiasgården, Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Postadress: Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Telefon:+46(8)51186200 E-post till Vallentuna församling

Vandringskalendarium

Här hittar du vandringar under 2019. För alla vandringar gäller matsäck och vatten för dagsbehov.

Lördag 24 augusti
"Vi går vidare i apostlarnas fotspår". 7 km.
14.00 Samling vid kyrkporten utanför Vallentuna kyrka. Präster och pastorer från Centrumkyrkan, Åbybergskyrkan, Össeby församling och Vallentuna församling medverkar. Temat är Apostlagärningarna. Vandringen avslutas med mässa i Täby kyrka.
Frågor om vandringen besvaras av
Ingrid Edgardh, tfn: 070-333 92 91.

Lördag 7 september.
"Pilgrimsdag i Frösunda"
10.00 "Klimatsmart upptäckarvandring", med korta uppehåll för natur-
upplevelser och klimatfakta - läget, omställningen, hoppet - och våra egen roll. Pilgrimsvandring (6 km) med Stefan Edman, biolog.

14.00 Pilgrimsmässa i Frösunda kyrka, Eva Cronsioe

Här hittar du pilgrimskartor på svenska och på andra språk. Here you will find pilgrimage maps in Swedish and in other languages..

För mera information
Eva Cronsioe, Pilgrimskaplan samt samordnare för ideella krafter.
​Tfn: 08-511 862 38.

Verksamhetsansvarig (adm) för Pilgrim Vallentuna, Mia Andersson.

Pilgrimsutvecklare samt samordnare för Vallentuna Ekumeniska Pilgrimsnätverk: Majken Öst-Söderlund.

Vi finns även på Facebook!