Själavård - möjlighet till samtal

Enskilda samtal.Vid olika händelser och skeenden i livet kan det vara värdefullt att få prata med någon som man inte har en relation till.

Våra präster och diakoner erbjuder själavård/enskilda samtal under tystnadsplikt. Samtliga präster har även absolut tystnadsplikt.
Ingen registrering förekommer, det kostar inget och du behöver inte heller vara troende kristen för att vända dig till en präst/diakon.
Här är varje enskild individ viktig med sin egen livsberättelse.

För mer information kontakta församlingsexpeditionen eller någon av nedanstående:

Åsa Enerbäck Barklund, kyrkoherde
Elias Eriksson, präst
Eva Cronsioe, präst
Hanne Stichel, präst
Johannes Söderqvist, präst
Michael Linder, präst
Sara Bohm, präst
Simon Renöfält, präst
Anders Sundberg, diakon

Behöver du komma i kontakt med en präst på kvälls-eller nattetid (21.00 - 06.00) var god ring jourhavande präst på telefon 112.

Församlingen kan även erbjuda familjerådgiving. Familjerådgivaren Mats Enelius kan du nå på telefon: 08-511 862 36. Välkommen att ta kontakt för samtal, par eller enskilt.

Diakonikonsulent Maywor Åkerman, barn & familj, (även ordinerad pastor i Equmeniakyrkan), tar även emot enskilda samtal. Maywor Åkerman kan du nå på telefon: 08-511 862 03. Välkommen.

Sorgegrupp för barn och unga.