Other languages with Google Translate

Vallentuna församling Besöksadress: Mathiasgården, Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Postadress: Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Telefon:+46(8)51186200 E-post till Vallentuna församling

Integritetspolicy för Vallentuna församling

I integritetspolicyn för Vallentuna församling informerar vi om hur församlingen behandlar personuppgifter om dem som på olika sätt kommer i kontakt med oss och som vi registrerar personuppgifter om.

Integritetspolicyn är antagen av Vallentuna församlings kyrkoråd 2019-05-27.

Det är viktigt för oss att du känner förtroende för hur vi behandlar personuppgifter om dig. Har du frågor eller synpunkter kan du kontakta kansliet genom att maila vallentuna.forsamling@svenskakyrkan.se
Detsamma gäller om du vill utöva dina rättigheter.

Du kan även kontakta församlingens dataskyddsombud Charlotte Jigin, tfn: 08-511 862 10, eller maila: Charlotte Jigin.