Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Vallentuna församling Besöksadress: Mathiasgården, Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Postadress: Kyrkvägen 4, 18630 Vallentuna Telefon:+46(8)51186200 E-post till Vallentuna församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Barn- och familjediakoni

Barn- och familjediakonins främsta uppgift är att finnas till hands för dig som förälder, för att ge stöd i olika frågor som gäller föräldraskapets glädje och oro.

Det kan gälla uppfostran, oro för ditt barns situation i förskola/skola, om du har barn med särskilda behov, möjlighet att knyta kontakter med andra, livsfrågor m.m. Vi kan mötas i olika öppna verksamheter som Babycafé, Föräldracafé och Föräldratanken eller träffas vid ett enskilt möte. Du kan även ringa eller skicka e-post om det är något du vill ha hjälp med.

Barn- och familjediakonin vill också ge stöd till barn i utsatta livssituationer ex. vid sorg, skilsmässa och arbetar för att hitta bra former för gruppverksamhet. Ni kan redan nu ta kontakt för att prata en stund och få råd och tips när det gäller dessa frågor. Detta gäller både barn och vuxna.

Maywor Åkerman är ansvarig för församlingens barn- och familjediakoni. Hon har många års erfarenhet från arbete med barn och föräldrar i och utanför församling. Maywor Åkerman är diakonikonsulent och har tystnadsplikt.

Här hittar du information om skrik- och panikfiket, Föräldratanken och Föräldradialogen. 

Stöd för barn och unga i sorg. 

Känn dig välkommen att ta kontakt.

Maywor Åkerman, diakonikonsulent. Tfn: 08-511 862 03.

Här kan du läsa församlingens Pedagogiska program