Spädbarnsmassage

Här ges Du som förälder en möjlighet att gå en kurs i spädbarnsmassage tillsammans med din baby.

Spädbarnsmassage HT-20

Onsdagar, kl 09.30-11.30
Grupp 1: v. 37-43 |  Grupp 2: v. 45-50

Under höstterminen 2020 sker två gruppstarter: grupp 1 startar med infoträff v. 37 och grupp 2 startar v. 45.  Anmälan sker via webbformulär fr.o.m 17/8 2020.
Förtur för boende i Valbo-Hedesunda pastorat, i mån av plats tar vi emot deltagare från andra pastorat och församlingar.

COVID-19 anpassning:
Vi är (som vanligt) max 8 deltagare med varsin bebis och det är bara du som förälder som rör och masserar ditt barn. Vi kommer att hålla till i en större lokal än vanligt så att vi har möjlighet att ha tillräckligt med utrymme mellan varandra. det pågår inte någon annan verksamhet i kringliggande lokaler samtidigt som massagekursen.

Fikat som ingår är förberett innan.

• Spädbarnsmassage är kärleksfull beröring av huden, kroppens största sinnesorgan.
  • Spädbarnsmassage ger en upplevelse av kontakt, kommunikation, glädje och innerlighet.
  • Spädbarnsmassage är en möjlighet att fördjupa och utveckla samspelet mellan föräldrar och barn.
  • Spädbarnsmassage är ingen behandling utan en stund av avslappning och välbefinnande både för den som ger och den som får massage.

Vi har ett informationstillfälle följt av fem praktiska gånger och det är viktigt att man i möjligaste mån kan delta alla gånger. Det finns plats för åtta föräldrar med barn per grupp. Idealisk ålder på barnet är mellan 0-4 mån. Vi träffas på tisdagar kl. 09.30 - ca. 11.30 på Mikaelsgården i Valbo. Vegetabilisk massageolja, fika varje gång samt kurskompendium ingår. Kurskostnad: 300:- (om avgiften hindrar dig från att delta, ta kontakt med oss).

Sarah Lööv Koskitalo

Valbo församling