Other languages with Google Translate

Uppvidinge pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 5, 36430 Åseda Postadress: BOX 80, 36421 ÅSEDA Telefon:+46(474)10000 E-post till Uppvidinge pastorat

Samtal som berör & Bibelsamtal

Samtal som berör

Tid: 18.30.20:30

13/2 – ”För kärlekens skull.” Samtal om kärlek. Dess natur, krav och konsekvenser.
13/3 – ”Vem äger klotet?” Enhet & splittring. Om naturens resurser.
10/4 – ”Det var en gång en grind”. Samtal utifrån Maria Scherers texter ur Nattord.

Enklare fika till självkostnadspris. För mer information, kontakta diakon Sandra Gustavsson. Välkommen - ingen föranmälan!

Bön i församlingshemmet i anknytning till samtalskvällarna.

Kl. 18.00–18.30 i Lenhovda Församlingshem. Vi ber för det som är angeläget just nu, för församlingen och för vår värld. Du kan komma med ett specifikt böneämne som du vill ha hjälp att be för eller bara komma och sitta ned och delta i bönen. Välkommen att vara med!

Bibelsamtal

Bibelsamtal för dig som är väl förtrogen med bibeln eller för dig som vill veta mer om kristen tro. Tisdagseftermiddagar jämna veckor mellan kl. 14.00–15.30.  Terminsstart 22/1. (5/2 inställt).