Other languages with Google Translate

Samtal som berör & Bibelsamtal

Samtal som berör

Onsdag 12/9 kl. 18.30-20.30 i Lenhovda Församlingshem.
”What if God was one of us”… ”Tänk om Gud vore en av oss” Textanalyser utifrån populärmusik.

Onsdag 10/10 – kl. 18.30-20.30 i Lenhovda Församlingshem.
”Tacksamhet- vägen till lycka?” Samtal om huruvida vår inställning kan påverka hur vi hanterar våra liv. Finns det metoder och regler som leder till lycka?

Onsdag 7/11 – kl. 18.30-20.30 i Lenhovda Församlingshem.
”Kyrkans tradition och trender.” Samtal om svenskars ambivalenta förhållande till kyrkan. Samt vår förmåga att anpassa oss och ta till oss trender och kulturella influenser från andra länder och traditioner.

Enklare fika till självkostnadspris. För mer information, kontakta diakon Sandra Gustavsson. Välkommen - ingen föranmälan!

Bön i församlingshemmet i anknytning till samtalskvällarna.

Kl. 18.00–18.30 i Lenhovda Församlingshem. Vi ber för det som är angeläget just nu, för församlingen och för vår värld. Du kan komma med ett specifikt böneämne som du vill ha hjälp att be för eller bara komma och sitta ned och delta i bönen. Välkommen att vara med!

Bibelsamtal

Bibelsamtal för dig som är väl förtrogen med bibeln eller för dig som vill veta mer om kristen tro. Tisdagseftermiddagar jämna veckor mellan kl. 14.00–15.30. Terminens sista träff blir 11/12.