Other languages with Google Translate

Uppvidinge pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 5, 36430 Åseda Postadress: BOX 80, 36421 ÅSEDA Telefon:+46(474)10000 E-post till Uppvidinge pastorat

Konserter/Musikgudstjänster i Älghult

Välkommen till gudstjänster med musikmedverkan eller andra musikaliska evenemang!

Söndagen den 27 Oktober firar vi att Fröseke Kapell fyller 80-år. Detta gör vi med en festmässa i kapellet kl 16.00 med sång av Monica och Anna Gillsjö samt Annica Cronholm och med trumpetspel av Kristoffer Ahlqvist. Efteråt samkväm i Nylunds skola.

Fredag den 1 November Stilla orgelmusik kl 16.00 i Älghults kyrka

I samband med gravsmyckningskaffet kl 10.00-18.00 samma dag.

Lördag 2 November kl 16.00 Minnesgudstjänst med mycket musik och ljuständning i Älghults kyrka. Kyrkokören och Benette Sjollema, violoncell medverkar.