Uppsala Kyrkogårdar Besöksadress: Gamla kyrkogården, Villavägen 1, Uppsala Postadress: Box 897, 751 08 Uppsala Telefon: 018-4303550, 018-4303540 E-post till Uppsala Kyrkogårdar

Höstarbete på kyrkogårdarna

Borttagning av sommarblommor, höstgrävning och plantering av blomsterlök och ljung. Nu är höstarbetet igång.

Höst på kyrkogårdarna

Frisk luft och sprakande färger är på ingång. Nu påbörjas höstarbetet på samtliga av Uppsalas kyrkogårdar.

Under september och oktober månad tas sommarblommorna bort och i samband med det utförs höstgrävning för alla gravar med skötselavtal, utom de med svart eller gul markering.

Vid behov fylls rabatterna på med jord och även blomsterlök och ljung planteras enligt beställningar.

Du är varmt välkommen att kontakta vår skötselexpedition vid frågor eller för ytterligare information. Kontaktuppgifter finner du via länken nedan.