Svenska kyrkan Uppsala

Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon: +46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Och sedan då?

Livet är inte en saga där alla alltid lever lyckligt "i alla sina dagar". Om det blir uppförsbacke och relationen känns som på bristningsgränsen erbjuder Svenska kyrkan erbjuder stöd.

I varje relation finns både lust och nöd. Svenska kyrkan i Uppsala ger regelbundet kurser i PREP eller Levatillsammans – två metoder för att "friskvårda" en relation.

Livet är inte en saga där alla alltid lever lyckligt "i alla sina dagar". Om det blir uppförsbacke och relationen känns som på bristningsgränsen erbjuder Svenska kyrkan erbjuder stöd – från enskilda samtal (själavård) till familjerådgivning.

Våga lova igen

I Svenska kyrkans ögon är all äkta kärlek värdefull. Man är välkommen att gifta sig här även när det inte är första gången. Man kan också förnya vigsellöftena till den person man redan är gift med. Ett sätt att visa att man inte tar varandra för givet. En möjlighet att efter tider av förändring visa att man även älskar den person partnern har blivit. En chans att fira igen!