Samtal när livet skaver

Samtalstider med präst eller diakon i Uppsala domkyrka, Mennanders kor, när du behöver prata med någon. Kom ihåg att du också alltid kan kontakta din närmsta kyrka för samtalsstöd.

Sätt ord på det svåra

Behöver du eller någon i din närhet få tillfälle att prata? Vi erbjuder samtal med diakon eller präst i Uppsala domkyrka. Diakoner har tystnadsplikt. Välkommen att ringa oss eller besöka Samtalsmottagningen i Uppsala domkyrka, Mennanders kor.

Själavård i domkyrkan
Drop in-samtal med präst tis och tors, kl 14.30–16.30. Drop in-samtal med diakon ons och fre 13–15, båda i Mennanders kor.

Jourhavande präst/Priest on duty
Nattetid/Night time: ring/call 112 och be att få tala med jourhavande präst/and ask to speak to priest on duty.

Pastoral care in Uppsala Cathedral
To see priest visit Tuesdays or Thursdays at 2.30–4.30pm. To see deacon visit Wednesdays or Fridays at 1–3pm. Both are in Mennanders kor in Uppsala Cathedral.

Kontakt:
Svenska kyrkan, Diakonins hus i Uppsalas telefon är stängd under sommaren , men du kan under vardagar få kontakt via vår växel. Ring 018 430 35 00 eller skicka e-post till uppsalastift.vaxeln@svenskakyrkan.se. Från den 10:e aug. har vi öppet som vanligt.

Vi önskar dig en fin sommar!

Om du behöver någon att prata med på kvällen eller helgen kan du ringa jourhavande präst.